Legion Gaming Zone ve Žlutých

30.8.2019

Ve spolupráci společnosti Lenovo a Alza.cz jsme pro vás vytvořili Gaming Zone. Zabaví vaše děti a vy si můžete dát třeba kávu na plážovém baru. Gaming Zone nabízí všechny žánry od sportovních her až po akčňáky. Zabaví se jak děti a mládež, tak i hraví dospělí. Nechte se vtáhnout do světa her s herními počítači Lenovo.

Máme připravený arzenál her určených cca pro děti od 6 let. Pokud připravujete narozeninovou oslavu nebo vymýšlíte program pro děti, celá Gaming Zone může být rezervována jen pro vás a to zcela zdarma.  Volné hraní nabízíme celkem na 4 noteboocích.  Otevřeno máme každý den (pondělí až čtvrtek 12:00 – 22:00 a pátek až neděle 10:00 – 22:00).

„Žluté lázně jsou hojně navštěvovaným areálem. Jednotlivci i skupiny lidí zde aktivně tráví volný čas. Rádi jsme přispěli a vytvořili další z herních a aktivně odpočinkových stanovišť. Poskytli jsme zdarma všem návštěvníkům herní produkty, které patří v současné době k těm nejlepším na trhu. V obchodech si je sice můžete mnohdy také vyzkoušet, nicméně u nás si na noteboocích lze zahrát hry opakovaně. Třeba i několikrát za den“, osvětlila Eva Kabeláčová, account manager marketingové agentury Fox Hunter.

Střílečky, hromadné souboje ve FIFA, Need for speed nebo Fortnite?

Můžete si zahrát ve FIFA 19 fotbal na té nejvyšší klubové úrovni. UEFA Champions League, Europa League a Super Cup přinesou hráčům rozsáhlé turnajové možnosti, oficiální audiovizuální prezentaci a zcela nový komentátorský tým ve složení Derek Rae a Lee Dixon.

Že Fortnite není jen pro malé děti už dnes ví každý, kdo se o počítačové hry trochu zajímá. Tato nejhranější hra světa si drží svou popularitu a zdá se, že ji hned tak něco nepřekoná. Fortnite pobláznil celý svět. A je to možná proto, že je to hra, ve které se dá nejen ničit, ale také tvořit. „Z dalších herních prvků jsme zařadili i  závodní kokpit s motion platformou. Ty na prodejnách většinou nenajdete a poskytujeme je jen na významnější eventy“, dodává Eva Kabeláčová .

Vystavené herní notebooky

Produkty, které jsou v Gaming Zone pro vás připraveny k vyzkoušení jsou notebooky Lenovo Legion Y740, T530, C530Y540.  Zvládají nejnovější hry a ohromí svým výkonem. Porovnat je můžete s produkty IdeaPad S540 s rovněž vynikajícím výkonem, navíc ve výjimečně tenkém provedení a s výdrží baterie až 9 hodin.

Cenově dostupnější alternativou pro běžné domácí i pracovní využití je například rovněž vystavený IdeaPad L340. Důkazem, že notebook nemusí být nudný jsou produkty Yoga. Můžou se pochlubit svým originálním a do detailu promyšleným designem. Šasi je tvořen z prémiového hliníku a má neuvěřitelně tenké rámečky kolem displeje.

Těšíme se na vás!

 

KK