Soukromá grilovačka na Vltavě není jen sen - Párty vor

22.6.2019

Pořádný piknik už nemusí být jen na zahradě. Návštěvníci Žlutých lázní si mohou pronajmout Párty vor a užít si zábavu a občerstvení na vlnách Vltavy. Na plavidle je možné uspořádat i dětskou oslavu.

Chcete uspořádat letní párty, ale už vás nebaví stereotyp? Klasická grilovačka venku na zahradě je sice fajn, ale co ji zkusit něčím vylepšit? Pokud máte rádi vodu a nebojíte se vzít za kormidlo, Žluté lázně pro vás mají skvělou alternativu – Párty vor! Stačí se domluvit s přáteli, vybrat ideální čas a den přes náš rezervační systém a domluvit se na občerstvení, které na vaše přání uvaříme.

„Jídlo se snažíme připravovat půl hodiny předem, aby bylo co nejčerstvější. Piknik na vodě je mezi lidmi velmi populární,“ říká Jan Vránek z místního podniku Bistro Giallo, které občerstvení na Párty vor chystá. Jídelní lístek je nabitý všelijakými dobrotami, takže vám garantujeme, že si vybere každý.

Párty vor ale není vhodný jen pro dospělácké grilovačky. „Můžete na něm uspořádat firemní akci, rozlučku se svobodou nebo originální dětskou párty,“ říká provozní ředitel Petr Hozák. Plavidlo je proto ideální i pro rodiny s dětmi. Máte tak ideální možnost zařídit svým ratolestem nezapomenutelnou narozeninovou oslavu, kterou se budou mezi vrstevníky ještě hodně dlouho chlubit. Řekněte, kolik kamarádů vašeho dítěte mělo oslavu na Vltavě? Vezměte s sebou foťák a budete mít společně na co vzpomínat i po letech! Pokud zrovna vaše dítě narozeniny neslaví, není problém zařídit párty jen tak. O bezpečnost vašich dětí se bát nemusíte, protože je pro nás velmi důležitá. Na plavidle je v případě nouze připraven hasicí přístroj, vesty a záchranné kruhy.

Zábava za jakéhokoliv počasí

Pokud si nejste jistí vašimi schopnosti a obáváte se řídit Párty vor sami, stačí se dopředu domluvit a my vám za poplatek zajistíme kapitána. Budete tak moci čas, který byste jinak strávili řízením, věnovat třeba dětem. Dokonce se nemusíte obávat ani špatného počasí a zklamání vašich ratolestí ze zrušeného zážitku. Párty vor je vybavený dvěma plynovými teplomety, takže nikomu z vás nebude zima. Plavidlo má ve výbavě i bluetooth reproduktor JBL Extreme, výjimečnou událost si tak nejen děti užijí s oblíbenou hudbou.

Navíc, když vás bude dohromady dvanáct, budete mít Párty vor v odpoledních hodinách skoro za hubičku. Pronájem na jednoho totiž vyjde na sto třicet korun za hodinu, dohromady tedy na 1 300 korun. V případě, že se rozhodnete párty opakovat tentokrát bez dětí, nejste limitováni ani časem. Plavidlo je totiž k dispozici i v noci. Hodinový pronájem od 17:00 do 24:00 stojí 1 600 korun. Pokud se rozhodnete plavidlo pronajmout v čase od 9:00 do 14:00 bude pronájem stát dokonce jen 1000 korun za hodinu.

Tak na co ještě čekáte? Dost už bylo klasických, nudných oslav. Zkuste tentokrát něco nového a neotřelého. Zkuste Párty vor. Zabalte si plavky a doražte k nám i s dětmi!

REZERVACE


RL